HemAlla våra tjänster Transport och lyft

Transporttjänster

Vi har flyttat stora och små saker sedan 1888. Nuförtiden gör vi det med stora bilar med stor kapacitet både när det gäller att lasta och lyfta. Men transporter handlar inte alltid bara om kapacitet eller om att flytta något från A till B, det handlar ofta om timing och att leverera eller hämta på rätt tid.

Vi erbjuder effektiva transportlösningar för alla sorters behov, och genom vår erfarenhet, logistik och punktlighet garanterar vi hög servicenivå. Vi har naturligtvis alla tillstånd som krävs för att transportera farligt gods.


Bara det senaste i garaget

Alla våra bilar är av senaste modeller, och de får köra i alla miljözoner. Det innebär att bilarna har den senaste tekniken när det gäller att minimera utsläpp och energiförbrukning.

Vi har kranbilar för små och stora lyft med lyftkapacitet på upp till 80 tonmeter. Men de lyfter inte bara stort och tungt utan även högt. Ända upp till 9:e våningen om det behövs.

Våra flakbilar levererar grus, matjord, makadam och andra utfyllnadsmaterial. Material som du dessutom kan beställa och köpa direkt av oss. Flakbilarna kan även transportera bort schakt- och rivningsmassor.

För transport av material och varor som är vind- och väderkänsliga har vi täckta lastbilar med bakgavellift.


Tungt, stort och otympligt

Vi vet vad som behövs för att ta hand om det möjliga, men vi har framförallt den utrustning som krävs för att ta hand om det omöjliga. Vi har lång erfarenhet av att transportera och flytta stora, tunga och komplicerade objekt. Vi hjälper även till med monteringar. Så vill du ha hjälp med det omöjliga så står vi gärna till tjänst.

kranbil stor
lastväxlare