Servicetekniker


Framtidens återvinningsföretag är redan här!

Nu kan även du få möjlighet att vara med på vår resa.

Carl F är ett familjeägt företag med 70 anställda som startade sin verksamhet 1888 och arbetar med avfalls- och materialhantering i sydvästra Skåne.
På vår egen sorteringsanläggning i Malmö hamn hanterar vi ca 50.000 ton avfall per år. Vi har i drift Sveriges första robotanläggning för sortering av avfall.
Vår fordonspark består av kranbilar, liftdumprar, lastväxlare, skåpbilar samt komprimerande bilar. Självklart kör vi alla våra lastbilar på fossilfritt bränsle och vårt vindkraftverk tillsammans med vår solcellspark gör oss till en av Skånes största privata producent av el, vilket är för oss en naturlig del i vårt miljöarbete.

Vi söker nu en erfaren servicetekniker till vår verkstadsgrupp i Malmö.


I arbetsuppgifterna ingår genomförande av service, underhåll samt tvätt av våra uthyrda komprimatorer och balpressar. Felsökningar och reparationer på olika typer av maskiner kommer också att bli aktuellt.

Du har maskinteknisk alt. fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med service och reparationer av hydrauliska maskiner.

Du är kunnig inom el/hydraulik samt kan läsa schema för dessa. Förutom dina kunskaper inom el och hydraulik har du även god IT-vana och engelska. B-körkort är ett krav liksom hög servicekänsla.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och klarar ett ibland högt tempo. Du har ett gott ordningssinne och är flexibel. Vi erbjuder i förekommande fall utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi införskaffar.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Lambros Tsipogiannis på 0709-767967.

Ansöker gör du genom att skicka en enkel ansökan inklusive CV alt. referenser på mail till lambros.tsipogiannis@carlf.se

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.