Teknik och Underhållsansvarig

Carl F utvecklas ständigt och är just nu i ett expansivt skede. Vår nyfikenhet och vilja att erbjuda marknadens bästa tjänster och service driver oss att ständigt förbättras. Det finns nu möjlighet att pga. en pensionsavgång bli en del av Carl F och därmed kunna påverka företagets framtid.

Om Tjänsten

Som ansvarig för teknik och underhåll på Carl F ingår du i företagets ledningsgrupp. Du har ett övergripande ansvar över fordon och maskiner gällande dess underhåll, serviceplanering och tillsyn. Förutom kontakter med externa samarbetspartners förfogar du över en underhållsgrupp som idag består av sex personer. Gruppen genomför reparationer och underhåll av företagets fordon och maskiner i helt nya verkstadslokaler. Du har ett direkt ledningsansvar för underhållsgruppen. Tjänsten innehåller också ett ansvar över en betydande del av företagets inköp av utrustning, såsom containrar, fordons- och maskinutrustning etc.

Som ansvarig för underhåll och teknik på Carl F har du en nyckelroll för att vi ska kunna leverera våra tjänster av högsta kvalitet. Du arbetar med att förbättra kvalitet och effektivitet mot mer hållbara lösningar. Din förmåga att planera, strukturera och genom ditt engagemang, bidrar du till att vi når uppsatta mål. Du ansvarar för kontakt med leverantörer, externa entreprenörer och i förekommande fall även våra kunder.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i vår rekrytering. Som person är du social, strukturerad, driven och engagerad. Du trivs i en rörlig miljö där det krävs snabba beslut och kreativa lösningar, samtidigt som du förstår vikten av ordning och god planering. Vidare är du självgående i ditt arbete, har en hög kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Att ge bästa service är lika naturligt som att dagligen sprida positiv energi till våra medarbetare.

Krav på dig som söker tjänsten

  • Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
  • Erfarenhet i form av anställning i ledande position.
  • Ett genuint intresse av teknik.
  • Tidigare erfarenhet av underhålls, reparations och/eller teknisk planering till genomförande.
  • Tidigare erfarenhet inom området inköp av produkter och tjänster.
  • Mycket goda IT-kunskaper.
  • Du uttrycker dig i tal och skrift obehindrat i svenska, och gärna engelska.

Meriterande

  • Goda kunskaper i engelska.
  • Tidigare erfarenhet av att ingå i ledningsgrupp.

Urvalsprocessen

Vi tar kontinuerligt emot ansökningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen med dessa via telefon till Bo Bodenäs, 0709-767915

Din ansökan och ditt CV skickar du till bo.bodenas@carlf.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Carl F

Vi är ett familjeföretag grundat 1888 som arbetar med återvinning och avfallshantering.

Vi har ett stort utbud av containrar och kranbilar för både privatpersoner och företag. Man ser ofta våra gulröda lastbilar och containrar i sydvästra Skåne, från Helsingborg, runt Ringsjön och ner till Ystad. Vi är idag runt 70 anställda, har ett fyrtiotal fordon, över 4 500 containrar och en egen toppmodern sorteringsanläggning för avfall.